Lav dine egne
bilklistermærker

Hvis du er på jagt efter bilklistermærker, er du kommet til det rette sted.


Kom i gang

GRATIS FRAGT
Scandinavia

ØJEBLIKKELIG FORHÅNDSVISNING
I vores editor

HØJ KVALITET
Custom klistermærker

VEJRRESISTENT
2-4 års udendørs levetid

Hvad er dealen med bilklistermærker?

Vores bilklistermærker fungerer til stort set alle slags køretøjer og er perfekte til at få dit budskab ud! Du kan sætte vores bilklistermærker hvor som helst på bilen - Et par forslag er bilruden og bildøren! 

Forskellige muligheder med stickers til bilen.

Du kan placere klistermærkerne på sidevinduerne eller bagruden. Vi vil dog råde imod at sætte dem på forruden, for selvom vi elsker vores bilklistermærker, vil vi ikke have, at de forhindrer din kørsel og dit udsyn. Uanset hvad kan disse klistermærker placeres enten på indersiden eller på ydersiden af vinduerne. 

Du kan vælge at placere den klæbende side på forsiden, og på den måde fæste klistermærket på indersiden af bilruden. Fordelen med det er at du beskytter dit klistermærke mod vind og vejr, men det kan være lidt sværere at applicere. Eller du kan placere den klæbende side på bagside, og placere klistermærket på ydersiden af vinduet - nemt at applicere, men de vil blive mere udsat for slitage! Uanset hvilken løsning du vælger, kan du regne med, at dit bilvindue kommer til at se fantastisk ud.

 

Lav bilklistermærker

Bilklistermærker på stødfangere, døre og motorhjelm.

De kan påføres stort set hvor som helst du ønsker - på stødfangere, døre eller motorhjelmen. Det hele kommer virkelig an på to ting, din bil og formålet med klistermærket. (Og selvfølgelig din kreativitet)

Hvis du har en varevogn, hvorfor så ikke lave et bilklistermærke til dørene på bagsiden? På den måde vil alle bag dig i trafikken se dit budskab eller brand - en virkelig smart måde at udnytte disse klistermærker på, hvis du har en virksomhed af en slags (hvis du har det, hvorfor så ikke tjekke vores forretningside ud for at se, hvad vi ellers kan gøre for dig?).

Vores bilklistermærker er vejrbestandige i alt slags vejr og holder i op til fire år.

Har du lige fået din bil repareret? Vent mindst 90 dage, indtil hærdningsprocessen er færdig og lakken er helt tør. Og hvis du for nylig har vokset din bil - vent en dag eller to.

Vigtigt at tænke på når du skaber bilklistermærker

Brugerdefinerede kofangerklistermærker æstetiske detaljer

Foretrukket materiale
Hvid blank vinyl

Foretrukken størrelse
3” x 11.5” (Rektangel)
4.5” x 7” (Oval)

Må vi komme med vores anbefaling? Du er velkommen til at vælge mellem alle vores vinylmaterialer, men hvis du leder efter et med uovertruffen holdbarhed, foreslår vi, at du holder dig til det forudindstillede materiale.

 

LAV BILKLISTERMÆRKER

 

Vejrbestandige bilklistermærker

Mængden af klistermærker, der er tilgængelige, kan gøre det svært for dig at beslutte dig for det mest passende til dine behov. Flere køretøjsmodeller har tonede døre og er svære at læse på klistermærker. Vi anbefaler stærkt at bruge klistermærker på det mest populære materiale, hvid vinyl. Hvid vinyl kan bruges på biler, motorcykler og autocampere.

Vores bilklistermærker er vejrbestandige og kan klare forskellige vejrforhold, herunder solskin, vind og selvfølgelig regn. Brugerdefinerede bilklistermærker er velegnede til næsten alle materialer, herunder glas, plastik og træ, uden at efterlade rester efter fjernelse. Kører du på cykel? Så tjek vores motorcykelklistermærker ud.

Eksempler på bilklistermærker

Gul typografi kofangerklistermærke på en elegant sort bil

Tilpassede udsagns-
bilklistermærker
Vinyl (Rektangel)
3" x 11.5"

 

Orange minibus med kofanger og bagrude dekoreret med flere klistermærker

Unikke tilpassede bilklistermærker
Alle størrelser og former

 

Lyseblå vintagebil med et hvidt typografi klistermærke på bagpåvirkningsbjælken

Tilpassede retro bilklistermærker
Vinyl (Rektangel)
3.5" x 11.5"

 

Lyseblå vintagebil med et hvidt typografi 53 klistermærke på siden

Sportsbil
klistermærker
Vinyl (Rund)
7.5" x 7.5"

 

Lav dine egne bilklistermærker