Fremragende 4.8 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Lav dine egne klistermærkeprodukter

Vores klistermærker er lavet af materialer af høj kvalitet og trykketeknikker, hvilket sikrer, at dit design ser godt ud og holder i lang tid.

 
 

Lav dine egne klistermærker i enhver størrelse eller form

Med tilpassede designs og størrelser kan du nemt og hurtigt lave klistermærker til branding, markedsføring, dekoration eller logistisk brug. Artist on the rise? Lav unikke designs til fansene så de kan vise deres støtte. Driver du virksomhed? Brug klistermærker til at promovere dine produkter eller tjenester. Planlægger du en begivenhed eller fest? Gør et indtryk og brug klistermærker som mærkater, invitationer og mere for at skabe en unik oplevelse. Tilpassede klistermærker er overkommelige, nemme at distribuere og kan bruges på en række overflader som bærbare computere, notesbøger, vandflasker og endda biler!

 
I enhver størrelse eller form
Præcist skåret efter din design
Bredt udvalg af materialer
Uendelige muligheder for dit design
Høj kvalitet
Tilpassede klistermærker
 

Sådan laver du dine egne klistermærker

Her er nogle almindelige spørgsmål om, hvordan man laver og bestiller tilpassede klistermærker

Ja! Hvis du ønsker en mindre størrelse, skal du vælge den nærmeste mulige størrelse i editoren og efterlade en kommentar med de endelige dimensioner. Vi vil justere det for dig, og prisen forbliver den samme. Husk dog, at hvis begge sider er under 3 cm, trykker vi dine klistermærker på klistermærkeark i stedet for.
Det afhænger af størrelsen og materialet. Vi har et påkrævet minimum antal af klistermærker med samme design, som vi skal printe. Hvis du kun ønsker ét klistermærke, kan du overveje vores A4 vinylark.
Minimumsbestillingen for konturskårne klistermærker er $25. Denne mulighed gælder for højglansbelagt hvid vinyl. Antallet klistermærker afhænger af størrelsen. Farven og udskæringen påvirker ikke minimumsbestillingen. Du kan gå til vores side for klistermærker for at se flere priser. Minimumsbestillingen for klistermærker er $10, denne mulighed er et klistermærkeark.
Dette ark er omkring en 8,5 x 11" (21.6x28 cm), hvor du kan fylde med så mange klistermærker, der kan være på arket. Du kan uploade flere designs her eller fylde arket med et design. Disse ark er kiss-cut, hvor hvert individuelle klistermærke kan trækkes væk fra arket.
Nej, hvert design skal gemmes som en individuel fil og uploades som sit eget klistermærke. Du kan derefter gemme det i din indkøbskurv og uploade din næste fil.
Når du laver klistermærker med konturskåren skærelinje, vil vores editor bevare de oprindelige proportioner af dit design.

For eksempel: Hvis dit design oprindeligt er 3x2", er der med den konturskårne skærelinje ingen måde at lave klistermærkerne om til 3x3". Du bliver nødt til at redigere dit design eller bruge cirkel/firkantede klistermærker.