Om StickerApp

StickerApp blev født, da et trykkeri mødte en svensk web-designer i 2011. Som en del af Stickers That Stick LLC har vi mere end 9 års erfaring i branchen med at producere specialdesignede klistermærker. Alle vores materialer, maskiner og personale er perfekt afstemt til at give dig en fantastisk oplevelse, og et produkt du elsker.

Vores team er fyldt med ambitiøse mennesker, som er begejstrede over at skabe de bedst mulige klistermærker og en venlig hjemmeside for vores kunder. Vi udfodrer hele tiden vores kreativitet og teknologien for at blive de bedste til at lave specialdesignede klistermærker.

Vi har altid elsket at høre feedback, der kan hjælpe os med at forbedre og give dig en endnu bedre oplevelse. Du er meget velkommen til at sende os en email til: info@stickerapp.dk eller efterlade en kommentar i din næste ordre, så vil vi sørge for at give det opmærksomhed.

Tjek vores instagram @stickerapp og lad dig inspirere af vores produkter og de 700.000 følgere, som har tillid til og elsker os.