Lav dine egne
Klistermærker til skateboard

Land med stil med vores ekstremt holdbare tilpassede skateboard stickers. Vælg størrelse, form, antal, materiale og upload dit eget unikke design for at skabe dit tilpassede skateboard klistermærke.

 

Ridsebestandig
Tåler slid

Permanent klæbemiddel
De sidder virkelig fast

UV-resistent
Beskyttet mod sollys

 

DEKORÈR DIT DECK

Første gang du skal dekorere dit skateboard? Skateboard Stickers placeres normalt på undersiden af dit skateboard for at gøre dit skateboard unikt. Uanset om du ønsker, at dit skateboard skal have en bestemt æstetik, eller hvis du bare vil klistre nogle fede klistermærker på for at give dit board lidt personlighed, er valget op til dig.

Lav die cut klistermærker til din skateboard
Vis dine tilpassede klistermærker med et kick flip

SKATEBOARD STICKERS DER HOLDER

Vores klistermærker har ridsebestandig, PET-lamineret film, der er bygget til at holde gennem grinding, kickflips og rail slides. Ikke at forglemme, de kan modstå enhver form for vejrforhold og eventuelle *potentielle* styrt i op til fire år. Glossy vinyl klistermærker er også UV-beskyttede, så de forbliver levende og hele længere og lider ikke særlig meget af solskader i deres 4-årige levetid.

 

Tilpassede klistermærker til alle boards

KLISTERMÆRKER TIL ALLE BOARDS

Skateboards, snowboards, surfboards, longboard - vores vinyl ridsebestandige klistermærker kan sættes på alt dit sportsudstyr. Sørg bare for, at overfladen er ren og tør, når du påfører klistermærkerne!

 

Skateshop kan printe skateklistermærker med logoer

I BRANCHEN?

Ejer du en longboard-, skateshop eller anden virksomhed? Du kan oprette og uploade ethvert design eller logo, du ønsker, og bestille klistermærker i bulk. Upload bare dine bedst sælgende designs eller lav nogle nye og bestil så mange du vil. 

Klistermærker fra Lessthanlocal

Personliggør dit udstyr som hjelm

PERSONLIGGØR DIT UDSTYR

Sæt dem på din hjelm, på dine ski, på dine stativer og på dine knæ(beskyttere). Der er ingen bedre måde at give dit udstyr personlighed på end at dekorere det med klistermærker, der viser hvem du er.

 

Produktanbefalinger

Klistermærker til skateboard kan være små, store, super lyse eller sort/hvide. Men her kan du se hvad der generelt er de mest populære muligheder, når man laver klistermærker til skateboards.

Foretrukne materialer Hvid vinyl, holografisk, klar, kraftig
Finish Glossy
Størrelse 3" x 3" (cirkel) eller 4" x 4" (firkant)
 

**du betaler ikke per farve. Lav et design med så mange farver du vil, du betaler altid den samme pris.

Bliv inspireret. Vær kreativ.

Vægklistermærker på skateparken

Vægklistermærker i skateparken

Skateboard med klistermærker på drag race-banen

Skateboard med klistermærker på drag race-banen

Personliggør dit skateboard med klistermærker

Pige viser sit fede skateboard frem

Skateboard med specialfremstillede klistermærker

Skateboard med specialfremstillede klistermærker

 

DERFOR ELSKER VI SKATEBOARD STICKERS

Pift dit board op, og gør det personligt med skateboard stickers i eget design. For at sikre, at dine skateboard stickers ser optimale ud, er her nogle ting at tænke på:

  • Du kan printe dine skateboard stickers på hvilket som helst af vores materialer. Men Vinyl og heavy duty vil holde længst og er det mest holdbare valg til dit skateboard.
  • For at dine stickers kan leve deres bedste og længste liv, vælg glossy laminat for den bedste ridsebestandige beskyttelse.
  • Vores glossy laminat er også UV-beskyttet, så klistermærkerne ikke mister deres personlighed, selv i direkte sollys.
  • Uanset hvilken slags skateboard sticker du vil lave, kan du uploade dit design i vores StickerApp editor og direkte se hvordan de kommer til at se ud.
 

lav dine egne stickers

 

Leder du efter noget andet?

Vores materialer er håndplukket af vores team for at sikre den højeste kvalitet, her er nogle fantastiske produkter med forskellige måder at bruge dem på.

 

Lav dine egne skateboardklistermærker