Fremragende 4.8 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Lav dine egne
Wallstickers

Nemt at fjerne uden at beskadige væggen.

Disse specialfremstillede klistermærker med lav klæbeevne er designet med vægge og maling i tankerne. Så nu kan du dekorere din væg med dine egne designs, logoer, skilte eller enhver anden form for klæbende mesterværk, du har i tankerne.

Vi forbereder hvert design før produktion.
Har du en forespørgsel? Skriv en kommentar i vores editor.
 
Aftagelig
Uden limrester
Til indendørs brug
På glatte malede vægge
Fuld farveprint
Hvid blæk + farve
 
 

Lav wallstickers

Lav din wallsticker som et konturskåret klistermærke, i enhver form. Maksimal størrelse er 120cm (48") på den ene side

 
 

Vær god ved dine vægge

Skal du dekorere eller sætte skilte op indendørs? Drop hammeren og sømmene, brug i stedet klistermærker. Wallstickers er perfekte til indretning af virksomheder, børneværelser og faktisk alle slags rum. Skab skilte og designs af alle slags til dine vægge.

 
 

Sådan bestiller du wallstickers

  • Vælg din skærelinje, størrelse og mængde.
  • Upload din fil for at skabe dine egne wallstickers.
  • Vælg forsendelse og betal!

Lad os vide, hvis du har spørgsmål eller yderligere ønsker!

Produktfunktioner
Form Konturskåret, Rund, Oval, Firkantet, Rektangel, Afrundede hjørner.
På ark Nej
Fuld farveprint Ja
Størrelse maks. 47,2" (120 cm) på en side
Materialer Hvidt polyesterstof med let klæbemiddel til vægge
Laminat Ubehandlet
Nej, det lette klæbemiddel er egnet til vægge.
Du kan være helt tryg. Vores vægklistermærker er designet med et let klæbemiddel, der specifikt er egnet til vægge. Når du beslutter dig for at fjerne klistermærkerne, skal de kunne fjernes uden at efterlade skader eller rester, hvilket giver dig mulighed for at opdatere din vægdekoration uden bekymringer.
Desværre anbefaler vi ikke at printe vægklistermærker i mindre størrelser end dem, der er tilgængelige på vores hjemmeside. Hvis du dog har brug for mindre klistermærker til overflader, hvor nem fjernelse er vigtig, anbefaler vi, at du overvejer vores aftagelige klistermærker, der er specielt designet til dette formål. Disse aftagelige klistermærker giver dig mulighed for at klæbe dem på vægge eller andre genstande og nemt fjerne dem, når det er nødvendigt.
Desværre fås wallstickers kun i vores standard vægklistermærke-materiale, som er hvidt og ikke tilbyder muligheder for transparente eller specialeffekter. Dog er vores wallstickers designet til at levere livlige og langvarige grafikker, der er perfekte til at tilføje dekorative elementer til dine vægge.
 

Let at påføre

Wallstickers er nemme at påføre, alt hvad du behøver er 2 hænder og en væg. Glat dit klistermærke ud, mens du påfører for at undgå indespærrede luftbobler, og bada bing bada boom. Du har fået dig en ny statement-væg.

Let at fjerne

Når det er tid til at flytte ud eller gå videre til et andet look, kan du blot fjerne dit klistermærke fra væggen. Disse klistermærker er lavet med et low-tack klæbemiddel, så de vil komme let af, ikke efterlade rester, og ikke skalle din maling eller tapet af.

Mangler du idéer til klistermærker?

Bliv inspireret af disse relaterede klistermærkefunktioner og produkter, som vi tror, du vil elske. Hvad vil du skabe næste gang?