Design selv
klistermærker

Design og print dine egne klistermærker, stickers og etiketter -  individuelt eller på ark.

 

Vi tilbyder klistermærker i meget høj printkvalitet, der er perfekte til både indendørs og udendørs brug. Du kan vælge mellem konturerede klistermærker i forskellige former og størrelser, og priserne starter fra kun 212 kroner. Derudover tilbyder vi gratis fragt på alle ordrer!

 
StickerCat Is Easy! Bare skriv en kommentar i vores klistermærke-editor, hvis du har særlige ønsker.

Skab dine egne klistermærker

Vælg dit produkt, form, materiale, størrelse og antal. Upload dit design, og gå til vores editor.

 

Lad din kunst komme til live

Hvis du troede, at klistermærker kun var for børn at sætte fast, hvor de vil - du kunne ikke tage mere fejl! Klistermærker er en kilde til uendelig fantasi - du kan skabe, printe og påføre klistermærker næsten hvor som helst og på hvilken som helst måde. Det er fantasien, der sætter en stopper for, hvordan du ønsker, at dine stickers/stickers skal se ud. Med over 10 forskellige materialer, fuldfarvetryk og konturskårne klistermærker tilbyder vi helt unikke og tilpasselige klistermærker. Ligesom du drømte om, da du var barn!

Er du fuldtidskunstner eller elsker du bare at skabe flotte og sjove billeder? Figurskårne klistermærker, uden ekstra papir omkring billedet, giver en helt ny mulighed for at sprede dine kreationer. Du kan også printe hele ark, som du selv laver eller via vores skabeloner med klistermærker.

Valget af mange kunstnere

Vi har været i trykkeribranchen i mange år og er lige så stolte i dag, som første gang en kunstner stoler på os til at materialisere deres billeder, tegninger, fotos og kunst. Gennem årene har vi fået mange musikere, designere og kunstnere til at vende tilbage for at bestille flere klistermærker, hvilket er rigtig sjovt!

Men det er ikke alt!

Vores enkle editor, hvor du kan oprette og redigere dine billeder - i realtid! Hvilket betyder, at du ikke behøver at vente på resultatet. Vil du se, hvordan dit klistermærke ville se ud i holografisk eller glitrende materiale - Test og sammenlign, hvad der passer til dit klistermærke.

Dejligt hva?!

Køb et gavekort