Lav dine egne
Hang Tag-klistermærker

Det er et både et produktmærke og et klistermærke

Tag dine produkter til det næste niveau med mærkater og labels, der også fungerer som klistermærker. Inkluder et unikt design eller dit brandlogo på forsiden som klistermærke, og brug bagsiden til at inkludere produktinformation som størrelse, pris, stregkode osv. Disse hang tag-klistermærker er kompatible med tryk på begge sider, så brug denne mulighed for at inkludere din information i en unik skrifttype, farve og design på bagsiden.

Efterlad en kommentar i vores editor for at informere os om at du ønsker, at dette skal være en hang tag, og hvor hullet skal være, så fikser vi det for dig!
 
Boost din virksomhed
Sticker og hang tag
Bredt udvalg af materialer
Uendelige muligheder for dit design
Tilføjelsesmuligheder & add-ons
Tryk på begge sider og specielle farver
 
 

Lav hang tag-klistermærker

Add-ons som tryk på begge sider, pink ink og usynligt blæk kan anmodes i vores editor.

 
 

Hang Loose

Opfrisk dine produktetiketter med nogle fede hang tag-klistermærker. Dette et godt valg til branding og giver dine kunder lidt ekstra med deres køb.

 
 

Sådan bestiller du Hang Tag-klistermærker

  • Vælg skærelinje, størrelse, antal og materiale. 
  • Upload din fil og tilføj kommentaren "Hang Tag: " samt hvor du gerne vil have hullet placeret på dit design. 
  • Hvis du vælger et specielt materiale, skal du fortælle os, hvor du gerne vil have effekterne vist i en kommentar. 
  • Vælg forsendelse og betal.

Kontakt os gerne hvis du har nogle spørgsmål eller yderligere ønsker!

Produktfunktioner
Form Konturskåret, rund, oval, firkantet, rektangel, afrundede hjørner.
På ark Nej
Fuld farveprint CMYK + hvid
Størrelse Maks. 27.5 cm (10.8") på den ene side
Materialer Kraftpapir, vinyl, holografisk
Det kan du! Du har fleksibilitet til at bruge din egen skærelinje ved at uploade din fil med den ønskede skærelinje placeret på et separat lag. Vores team vil tage sig af opsætningen under produktionen og sikre præcis klipning i henhold til dine specifikationer. Denne mulighed giver dig fuld kontrol over formen og konturen af dine hangtags og resulterer i et tilpasset resultat, der passer til dine unikke branding- eller designkrav.
Den mindste størrelse for hullet i disse hængemærker er 3mm eller 0,118" i diameter. Denne størrelse gør det nemt at fastgøre snore, bånd eller andre fastgørelsesmuligheder og sikrer, at dine hængemærker kan fastgøres sikkert til forskellige genstande. Den specificerede minimale hulstørrelse afbalancerer funktionalitet og æstetik og giver en praktisk løsning til visning af vigtige oplysninger, branding eller prissætning på dine produkter.
Det kan vi! Hvis du har brug for ændringer eller rettelser af din fil, skal du blot skrive en kommentar under bestillingsprocessen og angive de ændringer, du ønsker. Vores team vil med glæde hjælpe dig med at opsætte filen i overensstemmelse med dine krav og sikre, at dine hængemærkeklistermærker bliver produceret præcist og i henhold til dine ønskede specifikationer. Vi er dedikerede til at tilbyde en problemfri oplevelse, og vi er her for at hjælpe dig med at opnå de bedste resultater for dit projekt.
Ja, skriv en kommentar til os, så sætter vi det op.
 

Mangler du idéer til klistermærker?

Bliv inspireret af disse relaterede klistermærkefunktioner og produkter, som vi tror, du vil elske. Hvad vil du skabe næste gang?