Fremragende 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Tilpasset
Kiss Cut klistermærker

Let at pille klistermærker med ekstra polstring

Kiss cut klistermærker er individuelle klistermærker, der er lette at pille af og har ekstra papir omkring kanterne. Fordelene ved dette? Du kan lave klistermærker med komplekse skæremønstre, men også tilføje design eller skriftligt indhold, der forbliver på papiret omkring dit klistermærke. Dette er en god mulighed for kreationer som logo klistermærker. Prøv at inkludere dine kontaktoplysninger, sociale medier eller åbningstider på papiret omkring dit klistermærke.

Bare efterlad os en kommentar i vores klistermærke-maker for at fortælle os, hvor skæremønstrene skal placeres for kiss cut klistermærket.
Kiss cut klistermærker lavet af StickerApp.
 
I enhver størrelse eller form
Præcist skåret efter dit design
Bredt udvalg af materialer
Uendelige muligheder for dit design
Tilføjelsesmuligheder
Bagpapirstryk og specielle farver
 
 

Lav kysseklistermærker

Tilføjelser som bagpapirstryk, pink blæk og usynligt blæk kan anmodes i vores klistermærke-maker

 
 

Klistremerker med plads til overs

Vælg en kysseklip linje og få lidt ekstra baggrund omkring dit klistremerke. Dette gør det nemt at skrælle klistremerkerne af og giver dig lidt ekstra plads til at tilføje kreativitet omkring dit klistremerke.

 
kysseklip logo klistremerke - lavet med held.

Enhver form. Enhver materiale.

 

Sådan bestiller du kiss cut klistermærker

  • Vælg snitlinje, størrelse, materiale og antal ovenfor.

  • Upload din fil for at skabe dine tilpassede kiss-cut stickers enten ved at inkludere kiss-cut cutline på et separat lag i din fil eller ved at bruge vores editor til at uploade dit baggrundsdesign og kiss-cut sticker-design separat og få din kiss-cutline autogenereret. 
  • Hvis du vælger et særligt materiale, så skriv en kommentar til os, så vi ved, hvor effekten skal vises!
  • Giv os en kommentar "kiss cut" eller "use the cutlines in file".
    Vælg derefter din forsendelse, og betal!
  • Lad os vide, hvis du har spørgsmål eller yderligere ønsker!

Fortæl os, hvis du har spørgsmål eller yderligere ønsker!

Produktfunktioner
Form Konturudskæring, Rund, Oval, Firkantet, Rektangel, Afrundede hjørner.
På ark Ja
Fuldfarvet print CMYK + hvid
Materialer Tilgængelig på alle
Finish Blank, mat eller sprækket is
Størrelse Maks. 27.5 cm (10.8") på den ene side
Absolut! Kiss cut klistermærker er specifikt designet til at være aftagelige klistermærker på en enkelt ark. Hvert klistermærke er præcist skåret, hvilket gør det nemt at fjerne det, samtidig med at bagmaterialet bevares intakt. Denne format sikrer bekvemmelighed ved påføring og opbevaring, hvilket gør kiss cut klistermærker til et alsidigt og brugervenligt valg til forskellige formål.
Absolut! Vi tilbyder brugerdefinerede klistermærkeark specifikt til dette formål. Med brugerdefinerede klistermærkeark har du fleksibiliteten til at inkludere flere kiss cut klistermærker med forskellige designs på ét ark, hvilket gør det nemt at opbevare og påføre klistermærkerne. For flere detaljer og muligheder kan du kigge nærmere på vores brugerdefinerede klistermærkeark eller sektionen om enkeltark, hvor du kan udforske mulighederne for at skabe unikke og forskelligartede klistermærkesamlinger på ét ark.
For at opsætte din fil anbefales det at gemme den med to skærelinjelag: et til den indre kiss cut og et til den gennemgående die cut. Sørg for at låse laget, der repræsenterer die cut. Hvis du ikke bruger designprogrammer med lag, kan du simpelthen uploade dit komplette design og give os instruktioner om, hvilken del der skal markeres til kiss cut. Dette gør det muligt for os at producere dine ønskede kiss cut klistermærker nøjagtigt og sikre en sømløs og præcis skæreproces.
 

Mangler du idéer til klistermærker?

Bliv inspireret af disse relaterede klistermærkefunktioner, materialer og produkter, som vi tror, du vil elske. Hvad vil du skabe næste gang?