Fremragende 4.8 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Design dine egne
Klistermærkeark

Ét ark, flere tilpassede klistermærker

Få alle dine stickers på én side. Klistermærkeark er ideelle til alle, der har brug for flere nemt aftagelige stickers på ét ark. Lav masser af samme stickers eller lav et klistermærkeark med forskellige designs og individuelle former, skærelinjer og størrelser for at fylde din side. Vil du tage dit klistermærkeark til næste niveau? Lav det med hjælp af nogle af vores mange forskellige effektfulde materialer.

Læg en kommentar i vores editor, om at du ønsker et klistermærkeark.
 
Mix & Match
Lav forskellige stickers på ét ark
Bredt udvalg af materialer
Uendelige muligheder for dit design
Tilføjelsesmuligheder & add-ons
Tryk på bagsiden og specielle farver
 
 

Lav klistermærkeark

Tilføj add-ons som tryk på bagsiden, Pink Ink og usynligt blæk kan anmodes i vores klistermærkeproducent

 
 

Ét ark, med mange muligheder

Tilføj flere designs på et enkelt klistermærkeark og lav unikke skærelinjer til hvert enkelt klistermærke. Klistermærkeark er fantastiske at give til kunder, børn eller som festgaver. Dekorer arket selv for at skabe en sjov baggrund til dine stickers.

 

Enhver form. Ethvert materiale.

 

Sådan bestiller du klistermærkeark

 • Start med at vælge størrelsen. Vi har 3 forudindstillede størrelser, men du kan også vælge din egen størrelse. 
 • Vælg antallet af klistermærkeark, du ønsker.  
 • Vælg det materiale, du vil have dit klistermærkeark lavet af.
 • Efterlad en kommentar om "kiss cut" eller "brug skærelinjerne i filen".
 • Upload eller drag and drop dine designs på klistermærkearket.
 • Du vil se skærelinjen i pink og bleed repræsenteret som blå prikker.
 • Flyt dine klistermærker, indtil du er tilfreds med deres placering på arket.
 • Upload eventuelle yderligere baggrundsbilleder eller tilføj tekst/billeder eller baggrundsfarve.
 • Klik på et klistermærke for at redigere det individuelt.
 • Efterlad eventuelle kommentarer til ønskede områder med specielle effekter.

Lav dine egne skærelinjer i Adobe Illustrator:

 • Opret din skærelinje som en sti.
 • Lav en color swatch med 100% Magenta og navngiv den "Die Cut Color". Gør det samme, hvis du ønsker en form, der ikke er en firkant for dit ark.
 • Gem filen som PDF eller AI. Redigeren burde læse skærelinjerne i din fil, men hvis ikke, så læg en kommentar i kommentarfeltet, så fikser vi det for dig.
Produktegenskaber
Ark Firkantet, Afrundede hjørner
Form Konturskåret, Rund, Oval, Firkantet, Rektangulær, Afrundede hjørner
Fuldfarvet print Ja
Størrelse Maks. 10,8" (27 cm) på den ene side
Materialer Tilgængelig på alle
For at bestille en tilpasset størrelse skal du vælge firkantet form i vores editor. Herfra kan du enten vælge en af vores foruddefinerede størrelser, der passer bedst til dine behov, eller indtaste en specifik tilpasset størrelse for dit ark. Dette giver dig fuld kontrol over dimensionerne på dit klistermærkeark og sikrer, at det passer perfekt til dine ønskede designs og behov.
Du kan enten uploade hele dit arkdesign som en billedfil og efterlade en kommentar om, hvor du vil have dine skærelinjer, så vi kan hjælpe dig med at lave skærelinjer til hvert enkelt klistermærke på dit ark, eller du kan opsætte dine skærelinjer som beskrevet under "Sådan bestiller du" i Adobe Illustrator.
For at gøre dette skal du blot efterlade en kommentar i din bestilling, hvor du tydeligt angiver de specifikke områder, hvor du ønsker, at effekterne skal anvendes. Vores team vil tage sig af resten og sikre, at de ønskede effekter tilføjes til de angivne dele af dit klistermærkeark. Denne enkle proces gør det nemt og problemfrit at opnå tilpassede og iøjnefaldende effekter på dine klistermærker.
Se "Sådan bestiller du" i den forrige fane eller brug vores klistermærkeakademi for mere detaljerede instruktioner: "Sådan bestiller du et klistermærkeark".
Du kan lave arket så stort som 48 "x 48", og dine klistermærker så små som 1 "x 1". Du skal bruge en sikkerhedsmargin på .075 "og bleed til hvert klistermærke, og .075" mellem klistermærker og kanten af arket. Tjek dette billede for at få en visuel repræsentation. Vigtigt! .075" bleed og .075" mellem hver skærelinje for klistermærkerne.

 

Har du brug for idéer til klistermærker?

Bliv inspireret af disse relaterede klistermærkefunktioner og produkter, som vi tror, du vil elske. Hvad vil du skabe næste gang?