Materiale til klistermærker
Prøvepakker

 

Få en prøvepakke af vores klistermærkematerialer sendt hjem til dig for kun 19 kr!

 

Hvad sker der så med vores prøvepakke?

 

Det kan være svært at sige præcis, hvordan et materiale vil se ud og føles, når du ser det online. Med en prøve af klistermærkematerialet kan du (bogstaveligt talt) få en fornemmelse af, hvilket materiale der vil være bedst til dine klistermærker.

Denne pakke indeholder vores mest populære materialer som holografisk, vinyl, glitter og spejlvinyl. Du får også klistermærker med vores unikke materialer såsom genbrugspapir, 3D-epoxy, glow-in-the-dark og klistermærker med tryk på bagsiden!

De CMYK-værdier, vi bruger, er også inkluderet i denne pakke, så du kan se, hvordan farverne ser ud i virkeligheden mod vores mest populære baggrundsmaterialer.

Når du bestiller en prøvepakke, behøver du ikke længere at gætte dig frem til, hvilket materiale der er bedst til dit projekt, du kan selv se og mærke det! Og når du først har bestilt en prøvepakke, har du altid disse klistermærker til at beslutte, hvilket materiale du skal bruge i fremtidige projekter.

.

Tjek, hvad der er tilgængeligt i prøvepakker

klistermärkesmaterial provpaket.

Prøver af vores materialer

Vores materialer til klistermærker er nøje udvalgt for at sikre, at du bliver tilfreds med dine klistermærker.

Hver prøve er (bogstaveligt talt) et klistermærke af det, som det specifikke materiale hedder, og trykt i det pågældende materiale. Så når du bestiller dine klistermærker, ved du allerede, hvad det hedder, og hvordan det føles og ser ud.

 

CMYK-diagram

Ud over materialeprøverne modtager du også CYMK-værditabeller.

De medfølgende CYMK-diagrammer er blot eksempler på, hvad vi kan udskrive. Den eneste grænse er din fantasi! Vi kan trykke alle de farver, du ønsker.

CMYK står for cyan, magenta, gul og sort. Dette er kompatibelt med trykning, og det er den farvemodus, som vi trykker i.

I prøvepakken får du tre diagrammer med CMYK-værdier i tre forskellige materialer. Spejl, holografisk og glitter. Det giver dig en god idé om, hvordan farverne ser ud i de forskellige effekter.

Er du ikke sikker på materialerne? Se dem nedenfor for at få mere at vide om hvert enkelt materiale