Konturskæring
Klistermærker

Moder af klistermærker. Denne individuelt udskårne flok er vores mest populære produkt, og det er ikke svært at se hvorfor - konturskårne klistermærker og klistermærker (stansede eller udstansede, som de også kaldes) er uovertrufne, når det gælder om at vise dit design frem.


starte her

free shipping icon.

GRATIS FRAGT
I Skandinavien

instant proof icon.

ØJEBLIKKELIG
KORREKTURLÆSNING
I vores redaktør

High quality icon.

TOP KVALITET
Skræddersyede klistermærker

Weatherproof icon.

VEJRBESTANDIGT
2-4 års holdbarhed udendørs

Hvad er det med udstansede klistermærker?

Det handler om udskæringen, folkens. Stansede klistermærker er skåret nøjagtigt efter formen på dit design, eller konturskåret, og kan fås i stort set alle størrelser og materialer, du ønsker. Du kan klistre dem på et skateboard eller på væggen. Hvis dette ikke giver dig total frihed, når du laver dine klistermærker, så ved vi ikke, hvad der gør.

 

The Ginger cat - Die Cut stickers
Skull and green mist - die cut stickers
A custom Die cut stickers

Die-cut vs kiss-cut brugerdefineret mærkat?

Disse klistermærker er i modsætning til kiss-cut klistermærker skåret gennem både vinyl og bagside, hvilket betyder, at dit klistermærke ikke konkurrerer med det omgivende materiale. Skærelinjen kan være super indviklet, og vi får det til at fungere.

Og hvad med materialet? Få dem i børstet aluminium, holografisk eller 100 % genbrugspapir af kraftpapir. Eller et af vores andre klistermærkematerialer* - der er ingen grund til at holde sig tilbage. Åh, og hvis du holder dig til vinyl, kan du også vælge mellem en blank eller mat belægning. Fint, ikke?

Der er heller ingen begrænsninger med hensyn til størrelsen. Næsten. Du kan gå så småt som 2,5 x 2,5 cm og så stort som 122 x 122 cm (stort, vi ved det).

Konturskårne klistermærker med trykning på bagsidepapir

Hvis dit klistermærke opfylder kravene, er der mulighed for at få en knækryg på bagsiden, så det er lettere at fjerne bagsidepapiret. Apropos bagsidepapir, så er det muligt at udskrive et design på bagsiden, hvis du vælger vinyl til din klistermærkeforside.

Næsten alle vores materialer er ridse- og vejrbestandige, hvilket betyder, at de vil se godt ud år efter år, uanset hvor du klistrer dem på. En anden fordel? Der bliver ikke efterladt nogen klamme rester, når du fjerner klistermærket.

 


skabe dine egne konturskårne klistermærker


* Desværre virker *3D/Epoxy klistermærke ikke på grund af deres polyurethanharpikskuppel.

Inspiration til hvordan du tilpasser klistermærker?

Se nogle af de flotte værker nedenfor, som alle er lavet af jer. En lang række forskellige former, størrelser og materialer, som bare viser, at vores udstansede klistermærker kan tilpasses lige så godt, som vi gør dem til.

Emiliobodymod Die cut Sticker
Tarboxx Die cut Sticker
Low Cloud Canada Die cut
 Sticker
Shopvalentina Die cut Sticker
Gala Jenkins Die cut sticker
Helloiamcion Die cut Sticker
Amanda Tulacz Die cut Sticker
Tumbs Die cut sticker

Skabe dit eget konturskårne klistermærke