Fremragende 4.8 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Lav dine egne
Vinduesklistermærker

Gør forsiden til den klæbende side.

På dette klistermærke placeres den klæbende del af klistermærket på forsiden, så du kan sætte dem på vinduer indefra, og designet vil være synligt udefra. Dekorer din butiksfacade eller vinduesudstilling, eller sæt dem på dine bilruder for at nå ud med dit budskab.

Læg en kommentar i vores editor med eventuelle specielle ønsker
 
Vis din virksomhed frem
I enhver form
Perfekt til butiksvinduer
Synligt udefra
Dekorer din bilrude
Sæt den på indersiden
 
 

Lav vinduesklistermærker

Læg en kommentar, hvis du ønsker gennemsigtige områder på dit design. 

 
 

Vær transparent med dine klistermærker

Vælg klistermærker med frontklæb for at pifte din vinduesudstilling op eller få bilisten bag dig til at smile i trafikken. Klistermærker med lim på forsiden er perfekte til mange formål og sikrer, at dit klistermærkebudskab kan ses både indefra og udefra.

 

Enhver form. Enhver størrelse.

 

Sådan bestiller du vinduesklistermærker

  • Vælg den ønskede klippekontur, størrelse og antal.
  • Hvis du er usikker, kan du ændre dem senere i vores editor efter at have uploadet din fil.
  • Upload din fil for at oprette dine egne tilpassede klistermærker.
  • Vælg forsendelse og betal.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller yderligere ønsker!

Produktfunktioner
Form Konturskåret, Rund, Oval, Firkantet, Rektangel, Afrundede hjørner.
På ark Nej
Fuld farveprint Ja
Størrelse Maks. 10,8" (27,5 cm) på den ene side
Materialer Klar/Transparent kun
Laminat UV Gloss Pet eller Soft touch Matt
Hvis du ønsker synlighed fra begge sider, anbefaler vi at vælge tosidige klistermærker, som er et andet produkt. Tosidige klistermærker er specielt designet til at blive set og læst fra begge sider, hvilket sikrer maksimal synlighed og alsidighed for dine budskaber eller design. Dette produkt kræver særlig produktion og højere minimumsantal, så kontakt info@stickerapp.com for yderligere information og et tilbud.
Hvis du har brug for forskellige billeder på forsiden og bagsiden, anbefaler vi at vælge tosidige klistermærker, som er specielt designet til at imødekomme dette krav. Tosidige klistermærker giver dig mulighed for at have unikke design eller beskeder på hver side, hvilket giver alsidige og iøjnefaldende anvendelsesmuligheder. Dette produkt kræver særlig produktion og højere minimumsantal, så kontakt info@stickerapp.com for yderligere information og et tilbud.
Ja da! De er meget velegnede til bilruder, da de er designet til at blive påført på indersiden af ruden. Denne placering sikrer, at klistermærket forbliver beskyttet mod eksterne elementer som vind, regn og sollys, samtidig med at der opretholdes optimal synlighed udefra. Uanset om du promoverer dit brand, viser en besked eller tilføjer et dekorativt touch til dit køretøj, så tilbyder frontklæbende klistermærker en praktisk og effektiv løsning til anvendelse på bilruder.
Absolut! Vores klistermærker kan skæres uden en kant, hvilket giver dem et sømløst og rent udseende. For at opnå de bedste resultater anbefaler vi at indarbejde en 2 mm overskæring i dit design. Dette tillader små variationer under skæringen og sikrer, at dit design strækker sig ud over klistermærkets endelige kant, hvilket resulterer i en præcis og professionel finish.
 

Mangler du idéer til klistermærker?

Bliv inspireret af disse relaterede klistermærkefunktioner og produkter, som vi tror, du vil elske. Hvad vil du skabe næste gang?